In 2013, Riverhouse met their goal of building a new facility that would allow the organization to expand its programming, be ADA accessible and be sustainable long-term. The facility that was created incorporates design elements and artwork which encourage active learning, awaken the senses, reflect the importance of age-appropriate learning spaces and furnishings and ensure the safety and security of all Riverhouse students. 

 

The new facility has state-of-the art classrooms, as well as indoor and outdoor play areas. It also has a kitchen designed to support our food program, a therapeutic meeting space for special needs children, expanded office space and storage space for staff and a hiking trail which starts from the center's doorstep and climbs up to Fort Lewis College.

 

It takes a village to build a center and Riverhouse Children's Center thanks everyone who made this project possible! Please visit our 2013 Friends of Riverhouse page to see a complete list of those who made our dreams come true!

OUR FACILITY